Crna maska sa magnetom – kako dubinski očistiti lice kod kuće?

Tempo života biva sve brži i prirodno je da ponekad prosto ne stignemo da posetimo kozmetičara i odemo na redovan tretman. U takvim situacijama preporučljivo je da iskoristimo beauty proizvode koje već imamo i priuštimo sebi mali tretman u kućnim uslovima.

Kako dubinski očistiti lice kod kuće?

PAYOT laboratorija je osmislila posebnu crnu masku na bazi magnetita koja je nezaobilazni izbor ukoliko želite da očistite svoju kožu dubinski od svih nečistoća. Namenjena je svim tipovima kože, vrlo je jednostavna za korišćenje, a rezultati su vidljivi već nakon prve upotrebe.

Sproveden klinički test na 21 osobi, gde su učesnici koristili preparat tokom 28 dana, kaže da je 90% učesnika primetilo ujednačen ten i da je koža detoksicirana, a čak 95% je reklo da je postignut efekat glatke kože.

kako dubinski očistiti kožu licaKako se koristi?

Nanesite deblji sloj maske na lice, ali vodite računa da zaobiđete oblast oko očiju. Ostavite masku da odstoji pet minuta. Umotajte magnet u maramicu i prevucite preko lica da otklonite ostatke maske. Potom očistite lice tonikom koji inače koristite.

Rezultat?

Ten je ujednačen, blistav, a hiperpigmentacije vidljivo umanjene. Koža je mekša, blistavija i dubinski očišćena. Za potpun tretman, možete naneti i dnevnu kremu.

Dubinsko čišćenje nikada nije bilo zanimljivije!

Na videu ispod možete videti kako zapravo izgleda korišćenje crne maske i magneta. Sigurni smo da će brzo postati jedan od vaših beauty favorita! Više o prozivodu i njegovim aktivnim materijama možete pronaći ovde.