Proleće, dobrodošlo: Nega kože inspirisana prirodom

Kako negovati kožu u proleće?

Minus je za nama, i ne, ne slavite samo vi, vaša koža je takođe srećna! Temperatura je porasla, priroda olistala, a raspoloženje vašeg okruženja je znatno bolje. Idealno je vreme za fantastičnu negu kože, jer sada vaše lice može zablistati u punom sjaju! Evo kako negovati kožu u proleće:

Doviđenja nečistoćo!

Nakon nekoliko meseci provedenih u zatvorenom i toplom, vaša koža žudi za osveženjem. Ko ne želi blistav ten za vreme divnih, sunčanih dana? Pružite svojoj koži kraljevsku negu:

  • Koristite PEELING OXIGENANT DEPOLLUANT: nanesite ga na čistu kožu, bez šminke, nežnim kružnim pokretima. Zatvorite oči i fokusirajte se na dodir vaših prstiju. Nikad nije pogrešno vreme da se povežete sa svojim telom.
  • Sledeći korak za kožu svežu kao proleće je maska za čišćenje. Bazirana na glini MASQUE CHARBON je ultra-upijajuća – savršena za uklanjanje svih nešistoća nakupljenih na koži.
  • Završite mini tretman nanošenjem ELIXIR D’EAU koji će vašu kožu zaista učiniti posebnom! Kombinujte ga sa hidratiantnom kremom za ten koji cveta kao proleće.

TOP SAVET: Pijte 1.5 litara vode pomešane sa sokom od limuna tokom dve nedelje za svetliji ten.

serum za hidriranje

Gimnastika za lepotu: Razmrdajte mišiće vašeg lica

Proleće je savršeno vreme da oživite i vratite energiju vašoj koži. Pomoću gimnastike za lepotu, ne može biti lakše (ili zabavnije!). Pre svega, sedite prirodno, ali sa ispravljenom posturom: brada gore, prava leđa, izdužen vrat, i ramena dole. Opustite se i dišite:

Ponovite svaku vežbu deset puta ujutru i uveče.

Prvi korak: Otvorite oči široko bez pomeranja čela ili otvaranja usta.

Drugi korak: Razvucite usta u grimasu (pravougaona usta).

Treći korak: Pomerite čelo. Sve što treba da uradite je da se namrštite pa da opustite

lice.

Završni korak: Rastegnite usne. Uvucite usne, a potom raširite samo uglove usana.

Krajnji rezultat će vas oduševiti: koža će izgledati zategnutije i odmornije!

Bez brige: Zanosne noge i u suknji!

Vašim nogama je potrebno malo nege posle meseci skrivanja u zimskoj garderobi. Vreme je da dovedete svoje telo do savršenstva! Piling za telo GOMMAGE OR ELIXIR je idealan izbor, jer dubinski neguje i relaksira. Uz pomoć kružnih pokreta nanesite manju količinu na vlažnu ili suvu kožu. Blistavost vaših nogu neće proći nezapažena, garantovano.

ZAVRŠNI KORAK: HYDRA 24 CORPS ili BAUME NUTRI RELAXANT za meku kožu tokom celog dana.

Tajni sastojak lepote: OSMEH

Da li ste znali da se ljudi prolešaju kada su zaljubljeni ili kada se smeju? Imamo jedan predlog za vas! Zašto se ovog proleće ne zaljubite u sebe i u život? Samopouzdanje, osmeh i duga opuštajuća šetnja su fantastični dodaci vašoj prolećnoj nezi kože. 

Umalo da zaboravimo, OBAVEZNO štitite kožu od sunca. PAYOT nudi čitavu paletu preparata za zaštitu u obliku krema, ulja i spreja za lice. Izaberite ono što vam najviše odgovara!