Kako sprečiti pojavu bora?


Žonglirajući između karijere i socijalnog života izloženi smo stresu, a stres je jedan od najvećih uzročnika prevremenog starenja kože. Upravo zato bi bilo idealno preduhitriti bore i malo odužiti proces starenja kože. A kako sprečiti pojavu bora na savremen način?

Savremeni život podrazumeva manjak sna, zatvoreni prostor, gomilu pametnih uređaja i veliki spisak želja i obaveza. Svakodnevno se trudimo da odgovorimo na izazove, ne gubeći iz vida stvari koje nam pričinjavaju zadovoljstvo poput izlazaka, porodice i raznih hobija. No, živeti punim plućima često znači zanemariti osnovne preduslove za blistavu i lepu kožu.

BLUE TECHNI LISS – plava linija protiv plavog svetla

Pametni uređaji i laptopovi emituju plavo svetlo koje dokazano prodire duboko u kožu i izaziva prevremeno starenje. Svesni da su ti uređaji neminovan deo naše realnosti, stručnjaci iz PAYOT laboratorije odlučili su da kreiraju liniju koja pomaže savremenoj ženi da prosperirajući u svim sferama života, zadrži blistav i lep ten.

Blue Techni Liss linija se bazira na hijaluronskoj kiselini i inkapsuliranoj konopljiki. Njen akcenat nije samo na borama, ona se najpre stara da koža sinhronizuje svoj bioritam štiteći je od stresa, umora, plavog svetla i zagađenja. Uloga konopljike je upravo optimizacija metaboličkih procesa ćelija koje su odgovorne za naš izgled. Ona sadrži fito-endorfine koji unapređuju sve ćelijske metaboličke procese, uključujući sintezu kolagena koji ublažava bore. Više o liniji možete saznati ovde.

Hijaluronska kiselina je zadužena za glačanje i popunjavanje bora. Ova linija sadrži dva različita tipa molekula hijaluronske kiseline: molekuli velike molekularne težine i inkapsulirani, umreženi molekuli. Prvi su zaduženi za glatku površinu kože, a drugi za popunjavanje bora. Posebna novina je svakako PREKUSOR HIJALURONSKE KISELINE. Naime, on je odgovoran za stimulaciju proizvodnje hijaluronske kiseline i očuvanje i povećavanje dermalne i epidermalne hijaluronske kiseline.

Blue Techni Liss proizvodi

Proizvode ove linije odlikuju delikatan miris, lagana tekstura i visoka delotvornost. Čitava paleta proizvoda je tu da bi nam omogućila maksimalnu negu i željeni rezultat.

Dnevna, noćna i krema za područje oko očiju, kao i koncentrovani serum, predstavljaju nepobedivu kombinaciju za sprečavanje pojave bora. Za dodatnu negu postoji još jedan način da počastimo svoju kožu, a to je božanstvena maska za lice u kesici koja našoj koži pruža trenutnu svežinu i blistavost.

Novi pristup anti-agingu Blue Techni Liss linije, oživeće našu kožu i pokriti sve regije lica kojima treba dodatna stimulacija i zaštita. Ne dozvolimo da svetlo sa naših uređaja ugasi naš prirodni sjaj! Više o liniji možete saznati ovde.

kako spreciti pojavu bora