O nama - Beauty Group

Vaš partner na putu do lepote.

Osnivanje preduzeća Beauty Group 2005.godine bilo je podstaknuto željom da se klijentima ponudi vrhunska profesionalna nega lica i tela. Osnivanju preduzeća je prethodio dugogodišnji rad u privatnoj praksi, saradnja sa mnogim kozmetičkim salonima u Beogradu, kao i saradnja sa francuskim profesionalnim brendom GUINOT.

Od početka je uspostavljena poslovna veza sa LCL laboratorijom, renomiranim proizvođačem francuske profesionalne kozmetike RESULTIME, a zatim od 2013. godine smo saradnju sa francuskim proizvođačima kozmetike proširili na još jedan brend – Dr Renaud. U pitanju je PRIRODNA profesionalna kozmetika a aktivne materije organskog porekla su izolovane iz voća, povrća i cveća.

Od 2016. godine vam možemo ponuditi tretmane i produženu negu još jedne renomirane francuske profesionalne kozmetike- PAYOT. U pitanju je brend sa dugogodišnjom tradicijom čiji je začetnik bila dr Nadia Payot početkom XX veka.

Široka paleta specifičnih tretmana lica i tela uz program za produženu negu u kućnim uslovima može da zadovolji želje i potrebe svih klijenata.

Vaš partner na putu do lepote. Pored preduzeća od početka radi i salon za profesionalnu negu kože lica i tela - Beauty by PAYOT.

Pravilna nega kože

Nega kože koja se sprovodi u salonu je postala sastavni i nezaobilazni deo savremenog načina života. Dobra dijagnostika stanja kože i pravilan izbor profesionalne kozmetike i salonskih tretmana su preduslov da koža bude zdrava i lepa. S druge strane, samo dobro pripremljena koža je u mogućnosti da primi i na pravilan način odreaguje na aktivne materije koje su prisutne u preparatima za negu u kućnim uslovima.

Danas se skoro 60 odsto žena žali na osećaj nelagodnosti na koži i svoju kožu opisuje kao osetljivu i sklonu iritacijama. Najbrži put da se reši problem je da se potraži savet stručnjaka i opredeli se za što kvalitetnije proizvode.
Dugogodišnje iskustvo i vrhunska PROFESIONALNA KOZMETIKA će Vam pomoći da rešite različite probleme i nesavršenosti na koži. Za svako životno doba i stanje kože možemo da Vam preporučimo najefikasnije tretmane i inividualni program za negu koji će obezbediti da budete zadovoljni svojim zdravim i blistavim izgledom.

U salonu možemo da Vam obezbedimo:

– Preglede kože i stručnu procenu stanja kože lica i tela
– Individualni pristup rešavanju problema uz pomoć najnovijih dostignuća kozmetologije
– Klinički testirane tretmane i preparate za negu
– Elektroepilaciju za najdelikatnije zone lica i tela
– Potpunu privatnost u ugodnom ambijentu

Salon vodi Dr Jadranka Marković.