ROSELIFT linija: Brzo i jednostavno do zategnute kože

Koža bez bora nije jedini odraz mladalačkog izgleda. Naime, jedra, blistava i zategnuta koža jeste ono za čim tragamo kada želimo da postignemo potpuni anti-age efekat. Zahvaljujući moćnoj kombinaciji sastojaka u ROSELIFT liniji, put do predivne, podmlađene kože je znatno brži i jednostavniji.

Kada je vreme za ROSELIFT liniju?

Uvek kada biramo sredstvo za negu, pitamo se – da li mi ovaj proizvod odgovara? Da li ću postići ono što očekujem? Međutim, iako su ova pitanja sasvim logična, čini se da nam promakne možda ono osnovno – kakvo je stanje moje kože?

Nekada nam se čini da nam je potrebno nešto za hidrataciju, a previdimo da nam je koža osetljiva i sklona iritacijama. Zatim, možemo upasti u zamku da naša koža zahteva koncentrovaniju negu, nego što joj je zaista potrebno. Biranjem proizvoda koji ne odgovaraju našem trenutnom stanju kože, možemo samo usporiti proces regeneracije.

Stoga, prva stvar koju treba da uradite pre odabira bilo kog proizvoda jeste da odredite potrebe svoje kože. Nekome koža pokazuje prve znakove starenja u 35-oj, nekome u 45-oj. Same godine nisu relevantne, koliko individualne potrebe.

Kada primetite da gravitacija čini svoje, to jest, da koža lica gubi tonus i elastičnost – to znači da je vreme za ROSELIFT liniju čije su primarne uloge lifting i reoblikovanje.

Kako ROSELIFT linija deluje na kožu?

Ova linija je bogata algama, peptidima i hijaluronskom kiselinom, a kombinacija svih ovih sastojaka efikasno prodire u kožu, pružajući joj jedrinu i sjaj. Istovremeno, lipopeptidi (patentirana aktivna materija) utiču na sintezu elastina, a peptidi ojačavaju vezu između epidermisa i dermisa – čineći kožu elastičnijom i zategnutijom.

Ekstarkt ovasa u proizvodima mehanički učvršćuje kožu, dok blagotvorna dejstva Vitamina E doprinose efikasnosti proizvoda ROSELIFT linije. Ukoliko tragate za proizvodima koji prave vidljivu razliku vraćajući tonus i jedrinu vašoj koži – onda su proizvodi iz ove linije vaša prečica do željenog efekta.

PAYOT izbor: Rezultati vidljivi nakon mesec dana

Naša draga klijentkinja Tatjana je u kratkom klipu (u neformalnoj režiji na kojoj, nadamo se, nećete zameriti!) ispričala više o svom iskustvu sa Roselift linijom.