Zaštita privatnosti podataka

Obaveštenje o zaštiti podataka o ličnosti

Obaveštavamo Vas da posetom web stranici www.payot.rs ne ostavljate podatke koji bi omogućili vašu identifikaciju, a korisnike koji daju svoje podatke o ličnosti da prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima u skladu sa odredbama važećih zakona Republike Srbije, a u cilju realizacije kupoprodajnih ugovora i informisanja korisnika o proizvodima i  mogućnosti kupovine istih uz određene povoljnosti.

Zaštita podataka o ličnosti

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu i bili mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu na naznačenu adresu, potrebni su nam sledeći podaci: Vaše ime i prezime, adresa, grad, poštanski broj, e-mail i telefon.

Pored navedenog Kupac može dati SAGLASNOST Prodavcu da ga slanjem e-maila, SMS i vibera obaveštava o marketinškim kampanjama i novim ponudama, a u cilju da se Kupcu obezbedi jednostavnije korišćenje naših stranica  i ugodnija kupovina.

Podrazumeva se da klikom na dugme „Naruči“ korisnik daje pristanak da Prodavac njegove podatke podatke iskoristi za slanje naručenih proizvoda. Klikom na dugme „Prijava“ u formi za prijavljivanje na newsletter, Kupac daje saglasnost da se njegova e-mail adresa koristi u svrhe slanja promotivnog materijala i obaveštenja o aktuelnim ponudama.

Kupac ima pravo da u svakom trenutku putem telefona, menjanjem podešavanja za prijem elektronske pošte, slanjem mejla ili zahteva u pisanoj formi, u celosti povuče svoju saglasnost nakon čega više neće dobijati obaveštenja čime u celosti prestaje obrada njegovih podataka i registracija u PAYOT internet prodavnici.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Kupac je odgovoran  za tačnost i istinitost podataka poslatih Prodavcu kao i za pristup svom sistemu i zaštitu svojih korisničkih podataka i lozinke. Za unos nepotpunih, neispravnih ili netačnih podataka dobijenih od strane Kupca u postupku internet kupovine, BEAUTY GROUP DOO neće snositi odgovornost.

Prodavac garantuje kupcu za zaštitu svih ličnih podataka pribavljenih od kupca, odnosno da isti neće biti upotrebljavani za bilo koju drugu svrhu osim za svrhu realizacije ugovora o kupoprodaji robe i u cilju informisanja o akcijama kupovine robe uz posebne pogodnosti. Svi zaposleni BEAUTY GROUP DOO odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

*Svi lični podaci iz porudžbina koje naprave neregistrovani korisnici, koji nisu dali pristanak za primanje promotivne elektronske pošte, će biti trajno obrisani nakon 6 meseci.