PAYOT kozmetika

Standard lepote više od 100 godina.

PAYOT je kozmetički brend sa internacionalnom reputacijom stvoren 1920.godine izuzetnom vizijom jedne žene: Nađe PAYOT. Daleko ispred svog vremena, ona je bila među prvim ženama lekarima a svoje znanje je iskoristila za istraživanja i otkrića u oblasti nege kože.

Poznanstvo sa čuvenom balerinom Anom Pavlovom je omogućilo da uoči značaj tehnika koje mogu očuvati lepotu i mladalački izgled. Tako je dr Nađa osmislila sistem vežbi lica i posebnu masažnu tehniku koja se i danas primenjuje u okviru PAYOT tretmana. Poznata kao masaža u 42 pokreta, inspirisana umetnošću plesa i dizajnirana kao koreografija različitih pokreta, ima istinsko terapeutsko dejtvo i obezbeđuje stimulaciju svih sistema u telu (respiratorni, muskularni, vaskularni, limfatični i kožni) za uspostavljanje savršenog balansa.

Dr PAYOT je kreirala specifične jedinstvene tretmane za negu koji deluju u sinergiji sa tehnikama aplikacije. Imena nekih njenih legendarnih preparata su ostala ista do danas (Pate Grise, Nutricia) a predstavljena su klijentima u njenom beauty institutu u Parizu još 1925.godine. PAYOT kozmetika je postavila standarde za današnju modernu kozmetiku.

Danas, brend PAYOT je poznat širom sveta, prisutan u 70 zemalja sa preko 7500 objekata u kojima se može isprobati i uživati u tretmanima ali i u luksuznim formulacijama krema.

Namenjen svima, bez obzira na životnu dob, nudi jedinstvenu alhemiju između inovativnih formula najnovijih naučnih dostignuća i čulnog doživljaja – izuzetnih tekstura i delikatnih mirisa.